#1 2010-02-05 23:40:43

from zero to hero
New member

banování

Tak nevim teda jestli se mi to zdá ale pokud máte za administátory absolutní hlupáky tak to na sevru je takto: někdo dostane ban za ''odvravanie'' po opakovaném dotazu co to znamená ''odvravanie'' sem byl odpálkován slovy které nechci publikovat ve spojení ženského pohlaví a mojí matky.Protože sem čech přesně nevim co si pod předemnou uděleným banem představit jsem cosi odpověděl a dopovědí je mi permanentní ban s důvodem kterej si jistě každej rád přečte v banlistu(pokud nějakej existuje). Takže bych rád požádal o okamžitý unban a vysvětlení onoho admina co je to slovo '' odvravanie''.pak bych doporučil z vlastní zkušenosti ( myslim že jich mám víc než onen rádoby drsňák co dává bany na potkání za nic)  dávat práva jen těm lidem co dokáží udržet svoje nervy na uzdě nebo je jim alespoň víc jak 18 let.Každej malej '' harant'' co si myslí že je ''pan velkej admin'' pak jen dělá ostudu a zcela pohoršuje pověst celého servru a všech ostatních administrátorů na něm působících.Tohle píšu jen jako přátelskou radu.jestli mi unban dáte nebo ne je mi jedno(dynamic IP) ale na  92.62.224.8 hraje na tomhle sevru nejeden člověk...   Pokud se vám tohle zdá překvapivé zkuste  si sami zkontrolovat log servu(teda jestli ste na googlu našli alespoň zmínku o jakémsi .amx co tohle umí a neumíte jen lacinej deathmatch s právama pro děti....
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin dslSTAR ~ FOR himSELF ~
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : From Zero To Hero
[AMXBANS] Reason : ' blbosti trepe '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.yoursite.com
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 92.62.224.8 '
[AMXBANS] ========================================
zdraví Hero

Editoval from zero to hero (2010-02-05 23:50:38)

#2 2010-02-07 21:27:50

karel
Administrator

Re: banování

from zero to hero napsal(a):

Tak nevim teda jestli se mi to zdá ale pokud máte za administátory absolutní hlupáky tak to na sevru je takto: někdo dostane ban za ''odvravanie'' po opakovaném dotazu co to znamená ''odvravanie'' sem byl odpálkován slovy které nechci publikovat ve spojení ženského pohlaví a mojí matky.Protože sem čech přesně nevim co si pod předemnou uděleným banem představit jsem cosi odpověděl a dopovědí je mi permanentní ban s důvodem kterej si jistě každej rád přečte v banlistu(pokud nějakej existuje). Takže bych rád požádal o okamžitý unban a vysvětlení onoho admina co je to slovo '' odvravanie''.pak bych doporučil z vlastní zkušenosti ( myslim že jich mám víc než onen rádoby drsňák co dává bany na potkání za nic)  dávat práva jen těm lidem co dokáží udržet svoje nervy na uzdě nebo je jim alespoň víc jak 18 let.Každej malej '' harant'' co si myslí že je ''pan velkej admin'' pak jen dělá ostudu a zcela pohoršuje pověst celého servru a všech ostatních administrátorů na něm působících.Tohle píšu jen jako přátelskou radu.jestli mi unban dáte nebo ne je mi jedno(dynamic IP) ale na  92.62.224.8 hraje na tomhle sevru nejeden člověk...   Pokud se vám tohle zdá překvapivé zkuste  si sami zkontrolovat log servu(teda jestli ste na googlu našli alespoň zmínku o jakémsi .amx co tohle umí a neumíte jen lacinej deathmatch s právama pro děti....
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin dslSTAR ~ FOR himSELF ~
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : From Zero To Hero
[AMXBANS] Reason : ' blbosti trepe '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.yoursite.com
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 92.62.224.8 '
[AMXBANS] ========================================
zdraví Hero

Na žádném serveru, který spravuji, žádné hry neběží. Je možné, že někdo, kdo si má stránky na freehostingu, si někde pronajímá herní server, ale to nejsem schopný nijak ovlivnit.

#3 2010-07-24 16:04:30

mito
New member

Mate fakt na pi** admin team jeden kkt povie on ma cheaty a daju mi perma ban ste fakt ppč admin team len tak dalej a budete mat tam ako vidim vela ludi smile Ban mi dal Achmed...nwm ake ma meno neaky Číínske

#4 2010-07-31 19:41:03

karel
Administrator

Nemá nic společného s freehostingem. Zamykám.

Zápatí