Nejste přihlášen(a)
Posunuje mi to hlavni panel tak já bych mohl sehnat/ udělat logo které by bylo jako reklama a musela by byt na webu vidět
co vy na to?
ale jenom řekněte jeslí chcete
V zásadě bude místo současného provizorního textu reklama v podobě 5-6 textových odkazů; přidám nějaké styly, aby se dala trochu graficky upravit do podoby webu. Víc není možné, nejde ručně kontrolovat každou stránku, jestli má vloženou reklamu - bez reklamy je placený webhosting.
tak to nastav v nejakym kodu jako to mas na server chces ho dej banner na web nezaponou ti ho nez tam bude musis kliknout zkontrolovat ale u nas to rozhodi cely header
u nas to taky cele rozhodi,muzu delat co chci..Sedel jsem nad tim 6 hodin a uz nemam nervy..Proste te prosim karel, abys mi na muj email poslal udaje o objednavce i castce za placenou domenu BEZ reklamy ..Dekuji moc Travojed@seznam.cz
Travojed napsal(a):
u nas to taky cele rozhodi,muzu delat co chci..
Jakým způsobem rozhodí? Co znamená "muzu delat co chci"? Křišťálová koule se mi zrovna pokazila...
Travojed napsal(a):
Proste te prosim karel, abys mi na muj email poslal udaje o objednavce i castce za placenou domenu BEZ reklamy ..Dekuji moc Travojed@seznam.cz
Už jsem s někým, kdo má přístup k téhle (hádám .-) ) po mailu komunikoval tak měsíc dozadu, velmi konkrétně, na mojí straně se to nezaseklo.